Запис Детальніше

Створення теоретичних засад новітньої інформаційної технології діагностики та дослідження спектрів біотехнічних об'єктів при лікуванні

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення теоретичних засад новітньої інформаційної технології діагностики та дослідження спектрів біотехнічних об'єктів при лікуванні
 
Subject діагностика
зовнішні подразники
польова структура
параметр
об'єкт
критерій
681.2:535.853
 
Description Зміст роботи викладено на 467 сторінках засадного тексту, вміщує 131 рисунок, 4 таблиці. Загальний обсяг роботи 475 сторінок.
Робота містить результати проведених досліджень зі створення теоретичних засад взаємодії польових структур об’єктів, які можуть бути застосованими для створення нових методів та засобів у лікувально-діагностичних системах.
Метою роботи було створення теоретичних засад технології діагностики стану біологічних об’єктів під впливом лікувальних засобів на підставі математичного моделювання основних інформаційних процесів взаємодії біотехнічних об’єктів із зовнішніми подразниками.
Наукова цінність роботи полягає у створенні нової концепції та нових методів математичного аналізу впливу зовнішніх подразників на біотехнічний об’єкт (БТО) дослідження, які базуються на засадах спектрального аналізу взаємодії зон присутності цих об’єктів. Виявлені основні напрямки досліджень доводять, що необхідним є орієнтація на спектральний аналіз зон присутності БТО та лікувальних засобів при їх взаємодії та оцінюванні можливих наслідків цієї взаємодії.
Наслідком досліджень у роботі є створення теоретичного підгрунтя новітньої технології інформаційної діагностики стану об’єктів при лікуванні, а також принципів дії систем для біологічних і медичних досліджень та проведення лікувальних маніпуляцій, що вимагає визначення режимів впливу зовнішніх подразників на зміни, які відбуваються в структурах досліджуваних біологічних об′єктів. Теоретичні засади технології діагностики призначені для створення нових підходів до визначення та лікування широкого спектру захворювань з урахуванням різноманіття біотехнічних об’єктів та застосованих лікувальних засобів. Таким чином враховується вплив випромінювання медичного обладнання, лікарських засобів, які діють на об’єкт.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Тимчик, Г. С.
 
Date 2014-08-21T12:13:36Z
2014-08-21T12:13:36Z
2013
 
Type Technical Report
 
Format 476 л.
 
Identifier КВНТД І.2 12.11.17
Д/б №2409-ф
Створення теоретичних засад новітньої інформаційної технології діагностики та дослідження спектрів біотехнічних об'єктів при лікуванні : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Г. С. Тимчик. - К., 2013. - 476 л. + анот. звіт + CD-ROM. - Д/б №2409-ф
0111U000712
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/8423
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.