Запис Детальніше

Методи та засоби інформаційного забезпечення систем автоматизованого імпорту об'єктів на основі графічного кодування даних

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи та засоби інформаційного забезпечення систем автоматизованого імпорту об'єктів на основі графічного кодування даних
 
Subject інформаційні технології
графічне кодування даних
системи автоматичної ідентифікації
інформаційне забезпечення систем
681.3
 
Description Звіт про НДР: 219 с., 43 рис., 17 табл., 104 джерела.
Об’єкт розробки – процеси переробки, зберігання та відтворення інформації в системах автоматизованого імпорту об’єктів.
Метою роботи є розроблення методів та інструментальних засобів інформаційного забезпечення систем автоматизованого імпорту об’єктів на основі графічних кодів з оптимізованими параметрами.
В роботі проаналізовані сучасні методи та засоби автоматичної ідентифікації об’єктів, а також технології на основі автоматизованого імпорту об’єктів.
Розроблено новий узагальнений метод ущільнення алфавітно-цифрових даних при їх поданні у графічно-кодованій формі забезпечує зростання ступеня ущільнення даних на 12-20%. Розроблено новий метод підвищення надійності зберігання та зчитування графічно-кодованих даних, який дозволяє на порядок знизити обчислювальну складність процесу декодування зчитуваної інформації.
Створено нову інформаційну технологію для розроблення інструментальних засобів інформаційного забезпечення систем автоматизованого переміщення об’єктів (вантажів, медпрепаратів, документів, поштових відправлень тощо), яка ґрунтується на графічному кодуванні даних.
Розроблено методику проектування графічно-кодованих позначок великої ємності та заданого рівня завадостійкості для переміщуваних об’єктів обліку, яка може бути використана при створенні систем автоматизованого імпорту об’єктів у різних галузях: систем документообігу, інформаційного забезпечення бібліотек, музеїв, архівів, маркування медпрепаратів та інструментів, системах перевезення вантажів та пасажирів – електронний квиток, контроль складальних робіт, контроль персоналу, систем сортування та обліку продукції.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Дичка, І. А.
 
Date 2014-08-22T11:35:50Z
2014-08-22T11:35:50Z
2013
 
Type Technical Report
 
Format 219 л.
 
Identifier КВНТД I.1 01.05.03
Д/б №2525-п
Методи та засоби інформаційного забезпечення систем автоматизованого імпорту об'єктів на основі графічного кодування даних : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. І. А. Дичка. - К., 2013. - 219 л. + CD-ROM. - Д/б №2525-п
0112U003175
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/8436
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.