Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр.
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр.
|
|
Creator |
Оніпко, Т. В.
|
|
Subject |
споживча кооперація
продовольчі труднощі громадське харчування кооперативні їдальні 334.735: 642. 5: 330.8 (477) |
|
Publisher |
Київ
Політехніка |
|
Date |
2015-01-22T13:54:42Z
2015-01-22T13:54:42Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
С. 160-170
|
|
Identifier |
Оніпко Т. В. Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр. / Т. В. Оніпко // Сторінки історії : збірник наукових праць. – 2009. – Вип. 29. – С. 160–170. – Бібліогр.: 37 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/10210 |
|
Source |
Сторінки історії: збірник наукових праць
|
|
Language |
uk
|
|