Запис Детальніше

Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр.

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр.
 
Creator Оніпко, Т. В.
 
Subject споживча кооперація
продовольчі труднощі
громадське харчування
кооперативні їдальні
334.735: 642. 5: 330.8 (477)
 
Publisher Київ
Політехніка
 
Date 2015-01-22T13:54:42Z
2015-01-22T13:54:42Z
2009
 
Type Article
 
Format С. 160-170
 
Identifier Оніпко Т. В. Регіональні особливості діяльності закладів громадського харчування споживчої кооперації України в 1923-1925 рр. / Т. В. Оніпко // Сторінки історії : збірник наукових праць. – 2009. – Вип. 29. – С. 160–170. – Бібліогр.: 37 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/10210
 
Source Сторінки історії: збірник наукових праць
 
Language uk