Запис Детальніше

Розробка технології виробництва стінових матеріалів на основі органомінеральних в'яжучих контактного твердіння з використанням в якості кремнеземного компоненту відходів теплових електростанцій

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології виробництва стінових матеріалів на основі органомінеральних в'яжучих контактного твердіння з використанням в якості кремнеземного компоненту відходів теплових електростанцій
 
Subject в'яжучі контактно-конденсаційного твердіння
органомінеральні в'яжучі
силікатні стінові матеріали
зола ТЕС
666.97
 
Description Звіт про НДР на тему: «Розробка технології виробництва стінових матеріалів на основі органомінеральних в'яжучих контактного твердіння з використанням в якості кремнеземного компоненту відходів теплових електростанцій», 137 с., 19 табл., 30 рис., 48 джерел, 4 додатки.
Об’єкт дослідження: Технологія виробництва силікатних стінових матеріалів, ефективні стінові матеріали з використанням в якості сировинних матеріалів багатотоннажних відходів теплових електростанцій (золи-виносу ТЕС), які на відміну від аналогічних традиційних виробів не потребують високотемпературної обробки.
Мета роботи: розробити технологічні засади технології виробництва силікатних стінових матеріалів які твердіють та створюють водостійкі та каменеподібні композиції в момент формування (пресування) та характеризуються фізико-механічними характеристиками вищими ніж існуючі аналогічні силікатні вироби.
Методи дослідження: фізико – механічні випробування, розрахункові ме-тоди, дериватографічний, рентгеноструктурний та ІЧ-спектральний аналізи.
Результати НДР: Розроблені склади в’яжучих контактно-конденсаційного твердіння для виготовлення стінових матеріалів, досліджені основні технологічні характеристики продуктів синтезу органомінеральних систем та визначені їх експлуатаційні характеристики, розроблено технічні умови на силікатні стінові матеріали контактного твердіння, розроблено технологію виготовлення стінових матеріалів з використанням органомінеральних в’яжучих контактного твердіння, проведено розрахунок матеріального та теплового балансів технологічного процесу.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Пащенко, Є. О.
 
Date 2013-10-23T14:51:30Z
2013-10-23T14:51:30Z
2011
 
Type Technical Report
 
Format 141 л.
 
Identifier КВНТД I.2 19.23.05
Д/б №2359-п
Розробка технології виробництва стінових матеріалів на основі органомінеральних в'яжучих контактного твердіння з використанням в якості кремнеземного компоненту відходів теплових електростанцій : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Є. О. Пащенко. - К., 2011. - 141 л. + CD-ROM. - Д/б №2359-п
0110U002326
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/4873
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.