Запис Детальніше

Методи побудови платформо-незалежних паралельних систем автоматизованого схемотехнічного проектування з засобами доступу через інтернет

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи побудови платформо-незалежних паралельних систем автоматизованого схемотехнічного проектування з засобами доступу через інтернет
 
Subject платформо-незалежна система
веб-сервіс
сервіс-орієнтована архітектура
САПР
суперкомп'ютер
інтернет
621.385.832.564.4
 
Description Звіт про НДР: 97 с., 46 рис., 16 табл., 38 джерел.
Об’єкт досліджень - комплекс схемотехнічного проектування у вигляді веб-послуги через мережу Інтернет.
Мета роботи - дослідження та розробка нових підходів побудови платформо-незалежних паралельних систем оброблення інформації у вигляді розподіленої системи проектування NetALLTED із засобами віддаленого доступу через Інтернет.
Метод дослідження - моделювання складних систем, статистичний аналіз, моделювання систем масового обслуговування.
Запропановано новітні підходи до розробки методів та алгоритмів побудови великих комплексів у вигляді взаємодіючих веб-сервісів, та їх використання для забезпечення віддаленого доступу до пакету NetALLTED за допомогою звичайного браузеру у режимі з багатьма користувачами, що забезпечує їх крос-платформність, повторну вживаність, гнучкість та можливість модернізації.
Розроблено оригінальну систему обробки запитів для багатьох користувачів, що включає системи: зберігання завдань та результатів, авторизації або ідентифікації користувача, перекодування вхідних/вихідних даних до єдиного формату для роботи комплексу, як платформо-незалежної системи.
Винайдені оптимальні шляхи побудови веб-сервісів з доступом до складних комплексів за допомогою веб-технологій та системою обробки запитів до комплексу NetALLTED.
Розроблені методи побудови розподіленої системи комп’ютерного проектування складних об’єктів надали комплексу NetALLTED властивості яких не має на сьогодні жоден з відомих комплексів аналогічного типу. Запропоновані підходи та методи створення сервісів мають універсальний характер і їх можна впроваджувати при побудові платформо-незалежних паралельних систем комп’ютерного проектування для вирішення прикладних науково-технічних задач, таких як проектування на схемотехнічному рівні електронних, гідравлічних, механічних та інших об’єктів.
Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – розробка методології побудови динамічної архітектури проблемно-орієнтованого програмного забезпечення на базі об’єднання веб, грід і хмарних сервісів.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Петренко, А.
 
Date 2014-10-15T12:32:02Z
2014-10-15T12:32:02Z
2013
 
Type Technical Report
 
Format 97 л.
 
Identifier КВНТД I.1 01.05.04
Методи побудови платформо-незалежних паралельних систем автоматизованого схемотехнічного проектування з засобами доступу через інтернет : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. А. Петренко. - К., 2013. - 97 л.+ анот. звіт + акт + CD-ROM. - Д/б №2527-п
0112U001089
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/8987
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.