Запис Детальніше

Розробка і дослідження математичних моделей та методів аналізу, синтезу і управління великими інформаційно-телекомунікаційними системами

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка і дослідження математичних моделей та методів аналізу, синтезу і управління великими інформаційно-телекомунікаційними системами
 
Subject система управління функціонуванням
об'єктна модель
математична модель
інформаційно-телекомунікайна система
система упраління інфраструктурою інформаційних технологій
методи аналізу
519.7:681.518
 
Description Звіт про НДР: 408 с., 99 рис., 10 табл., 115 джерел.
Об’єкт дослідження — процеси проектування, реалізації, впровадження, експлуатації і розвитку великих інформаційно-телекомунікаційних систем (ІТС).
Мета роботи — розробка та дослідження нової концепції, методів та механізмів, які автоматизують важливі для великих ІТС процеси.
Методи та засоби дослідження — методи теорії систем масового обслуговування, штучного інтелекту, сучасної загальної і алгоритмічної алгебри, математичної логіки, загальної теорії систем.
Основна увага у роботі приділена розробці і дослідженню математичних моделей та методів, що дозволяють створити технології автоматизованого проектування і управління експлуатацією ІТС, які на науково обґрунтованій основі забезпечують проектування ІТС, інтеграцію всіх компонентів в єдину інфраструктуру, управління експлуатацією ІТС як єдиним багатостадійним процесом, підтримку процесів управління міністерств, відомств і великих організацій (збір і обробку інформації, планування, прийняття рішень, всебічне забезпечення, координацію і контроль, узагальнення і прогнозування) в умовах багаторівневості і змінності вимог до процесів діяльності.
Основним напрямком використання результатів НДР є створення конкуренто-спроможних програмних та технічних засобів управління ІТ-інфраструктурою.
 
Contributor Теленик С. Ф.
 
Date 2013-05-21T12:17:11Z
2013-05-21T12:17:11Z
2012
 
Type Technical Report
 
Identifier № держреєстрації 0110U002195
КВНТД I.2 12.13.06
Д/б №2302-ф
Розробка і дослідження математичних моделей та методів аналізу, синтезу і управління великими інформаційно-телекомунікаційними системами : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. С. Ф. Теленик. - К., 2012. - 408 л. + CD-ROM. - Д/б №2302-ф
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/2702
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.