Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка і мікросхемотехніка», «Електроніка та системотехніка», «Промислова електроніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові підсилювачі»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка і мікросхемотехніка», «Електроніка та системотехніка», «Промислова електроніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові підсилювачі»
 
Subject радіовимірювальні прилади
біполярні транзистори
підсилювачі поужності
широкосмугові підсилювачі
підсилювачі постійного струму
розв'язуючі підсилювачі
 
Publisher Київ
НТУУ «КПІ»
 
Date 2015-05-12T09:06:08Z
2015-05-12T09:06:08Z
2015
 
Type Metodical Matherial
 
Format 72 с.
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка і мікросхемотехніка», «Електроніка та системотехніка», «Промислова електроніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові підсилювачі» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. І. Сенько, К. К. Побєдаш, В. А. Святненко [та ін.]. – Електронні текстові данні (1 файл: 4,16 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – 72 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/11568
 
Language uk