Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті
Peculiarities of market repositioning of public catering establishments on premium segment Особенности рыночного репозиционирования заведений общественного питания на премиум сегменте |
|
Creator |
Зозульов, О. В.
Мартинова, К. Л. |
|
Subject |
ринкове позиціонування
репозиціонування товарне репозиціонування іміджеве репозиціонування заклади громадського харчування преміум сегменту market positioning repositioning commodity repositioning image repositioning catering premium segment рыночное позиционирование репозиционирование товарное репозиционирования имиджевое репозиционирования заведения общественного питания премиум сегмента 339.138 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2015-06-24T13:56:22Z
2015-06-24T13:56:22Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
С. 409-414
|
|
Identifier |
Зозульов О. В. Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті / Зозульов О. В., Мартинова К. Л. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2014. – Вип. 11. – С. 409–414. – Бібліогр.: 9 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/11868 |
|
Source |
Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
|
|
Language |
uk
|
|