Запис Детальніше

Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті
Peculiarities of market repositioning of public catering establishments on premium segment
Особенности рыночного репозиционирования заведений общественного питания на премиум сегменте
 
Creator Зозульов, О. В.
Мартинова, К. Л.
 
Subject ринкове позиціонування
репозиціонування
товарне репозиціонування
іміджеве репозиціонування
заклади громадського харчування преміум сегменту
market positioning
repositioning
commodity repositioning
image repositioning
catering premium segment
рыночное позиционирование
репозиционирование
товарное репозиционирования
имиджевое репозиционирования
заведения общественного питания премиум сегмента
339.138
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2015-06-24T13:56:22Z
2015-06-24T13:56:22Z
2014
 
Type Article
 
Format С. 409-414
 
Identifier Зозульов О. В. Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті / Зозульов О. В., Мартинова К. Л. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2014. – Вип. 11. – С. 409–414. – Бібліогр.: 9 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/11868
 
Source Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
 
Language uk