Запис Детальніше

Моделювання стратегії економічного розвитку підприємств в умовах соціально орієнтованої економіки України

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання стратегії економічного розвитку підприємств в умовах соціально орієнтованої економіки України
 
Subject соціально орієнтована економіка
ділова репутація підприємств
корпоративна соціальна відповідальність
соціально-економічна цінність підприємства
методики
моделювання
621.039
 
Description Звіт про НДР: 193 с., 62 рис., 44 табл., 87 джерел.
Об’єктом дослідження є процеси забезпечення ефективної соціально-економічної діяльності підприємств у сучасних умовах господарювання.
Метою проекту є розробка та обґрунтування теоретико-методологічних засад, науково-методичних підходів та практичних рекомендацій у процесі прийняття управлінських рішень щодо стратегічного управління економічним розвитком підприємств в умовах розбудови соціально орієнтованої економіки України.
В результаті проведених досліджень сформована концепція розвитку підприємств згідно з якою стратегія підприємства напряму пов’язана з його соціально-економічною цінністю, що визначається поряд з техніко-економічними показниками - наявністю системи цінностей, компетенцій та ресурсів, ефективне управління якими обумовлює зростання ринкової вартості підприємства. Визначена система кількісних та якісних показників оцінки стану корпоративної соціальної відповідальності підприємства. Розроблена методика оцінювання рівня ділової репутації підприємств з застосуванням методу нечітких множин та окреслена її роль у визначенні ринкової вартості підприємств. Розроблено дві економіко-математичні та комп’ютерні моделі соціально-економічної цінності підприємства, які реалізовані на матеріалах діяльності машинобудівною та вугільної галузей. Результати проведених досліджень дозволили визначити пріоритети щодо вибору тих управлінських технологій, які варто застосовувати у забезпеченні підвищення конкурентоспроможності підприємств на засадах реалізації проектів в сфері корпоративної соціальної відповідальності.
 
Publisher Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»
 
Contributor Дергачова, В.
 
Date 2015-09-15T11:24:01Z
2015-09-15T11:24:01Z
2014
 
Type Technical Report
 
Format 193 л.
 
Identifier КВНТД П.2 29.02.02
Д/б №2665-п
Моделювання стратегії економічного розвитку підприємств в умовах соціально орієнтованої економіки України : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В.Дергачова. - К., 2014. - 193 л. + CD-ROM. - Д/б №2665-п
0113U000745
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/12475
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.