Запис Детальніше

Методи організації інформаційно-аналітичних систем для підтримки інтелектуальної технології системного електронного освітнього ресурсу

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи організації інформаційно-аналітичних систем для підтримки інтелектуальної технології системного електронного освітнього ресурсу
 
Subject інформаційно-аналітичні системи
інформаційно-пошукові системи
засоби обробки текстомістких даних
інформаційно-аналітична підтримка науково-освітньої діяльності
681.3
 
Description Звіт про НДР: 194 с., 25 рис., 8 табл., 130 джерел.
Об’єкт досліджень – процеси створення засобів інформаційної та аналітичної підтримки та інтелектуального аналізу місту текстового шару глобального електронного інформаційного освітнього простору.
Метою роботи є розробка теоретичного апарату для створення інтелектуальних програмних засобів автоматичного формування та підтримки, а також експлуатації у навчальній діяльності динамічних текстомістких електронних освітніх ресурсів, які відзначатимуться оперативністю актуалізації учбової інформації та високою ефективністю доступу до неї.
В роботі проаналізовані сучасні підходи до інформаційно-аналітичної підтримки процесу навчання та визначені основні проблеми, що виникають при застосуванні цих підходів, зокрема недостатня оперативність та недостатнє використання сучасних інтелектуальних технологій, відсутність аналітичних засобів, орієнтованих на українську мову.
Для рішення цієї проблеми був запропонований ряд підходів, спрямованих на створення інформаційно-аналітичної системи для підтримки освітнього процесу, орієнтована на використання хмарних обчислювальних технологій. Розглянуті основні компоненти такої системи, як інформаційної, зокрема моніторингово-пошукової, так і аналітичної спрямованості.
Розроблені підходи були втілені у прототипи відповідних програмних модулів, для яких було виконано дослідну експлуатацію, що експериментально підтвердила ефективність підходів.
 
Publisher Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»
 
Contributor Тарасенко, В.
 
Date 2015-09-19T12:01:04Z
2015-09-19T12:01:04Z
2014
 
Type Technical Report
 
Format 194 л.
 
Identifier КВНТД I.1 01.05.03
Д/б №2501-ф
Методи організації інформаційно-аналітичних систем для підтримки інтелектуальної технології системного електронного освітнього ресурсу : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Тарасенко. - К., 2014. - 194 л. + CD-ROM. - Д/б №2501-ф
0112U001151
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/12524
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.