Особливості позиціонування ресторанів преміум класу
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості позиціонування ресторанів преміум класу
Peculiarities of the premium classrestaurants positioning |
|
Creator |
Мартинова, К. Л.
Діброва, Т. Г. |
|
Subject |
ринкове позиціонування
репозиціонування карти позиціонування ресторан класу люкс концепція ресторану 658.821 (075.8) |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2015-09-22T12:25:42Z
2015-09-22T12:25:42Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мартинова К. Л. Особливості позиціонування ресторанів преміум класу / Мартинова К. Л., Діброва Т. Г. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 410 Кбайт). – 2013. – Вип. 7. – Бібліогр.: 6 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/12555 |
|
Source |
Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
|
|
Language |
uk
|
|