Запис Детальніше

Особливості позиціонування ресторанів преміум класу

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості позиціонування ресторанів преміум класу
Peculiarities of the premium classrestaurants positioning
 
Creator Мартинова, К. Л.
Діброва, Т. Г.
 
Subject ринкове позиціонування
репозиціонування
карти позиціонування
ресторан класу люкс
концепція ресторану
658.821 (075.8)
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2015-09-22T12:25:42Z
2015-09-22T12:25:42Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Мартинова К. Л. Особливості позиціонування ресторанів преміум класу / Мартинова К. Л., Діброва Т. Г. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 410 Кбайт). – 2013. – Вип. 7. – Бібліогр.: 6 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/12555
 
Source Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
 
Language uk