Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації “тибетський грибок”
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації “тибетський грибок”
|
|
Creator |
Вічко, Олена Іванівна
|
|
Subject |
біотехнологія
тибетський грибок пробіотичні властивості биотехнология тибетский грибок пробиотические свойства biotechnology Lactomyces tibeticus probiotic properties 637.136.3/5.637.146 |
|
Publisher |
Київ
|
|
Contributor |
Новіков, В. П.
|
|
Date |
2015-11-12T13:28:09Z
2015-11-12T13:28:09Z 2015 |
|
Type |
Thesis Doctoral
|
|
Format |
149 л.
|
|
Identifier |
Вічко О.І. Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки
на основі природної асоціації “тибетський грибок” : дис. ... канд. техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / О. І. Вічко. - Львів, 2015. - 149 л. + CD-ROM
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/13817 |
|
Language |
uk
|
|