Запис Детальніше

Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації “тибетський грибок”

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації “тибетський грибок”
 
Creator Вічко, Олена Іванівна
 
Subject біотехнологія
тибетський грибок
пробіотичні властивості
биотехнология
тибетский грибок
пробиотические свойства
biotechnology
Lactomyces tibeticus
probiotic properties
637.136.3/5.637.146
 
Publisher Київ
 
Contributor Новіков, В. П.
 
Date 2015-11-12T13:28:09Z
2015-11-12T13:28:09Z
2015
 
Type Thesis Doctoral
 
Format 149 л.
 
Identifier Вічко О.І. Біотехнологія одержання пробіотичної кисломолочної добавки на основі природної асоціації “тибетський грибок” : дис. ... канд. техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / О. І. Вічко. - Львів, 2015. - 149 л. + CD-ROM
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/13817
 
Language uk