Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості
Techmological innovation as a factor of improving the competitivenes of ukrainian dairy enterprises |
|
Creator |
Бондар А. О.
Жигалкевич Ж. М. |
|
Subject |
інновації
конкурентоспроможність конкурентні переваги технологія молокопереробна промисловість технологічна конкурентоспроможність innovations competitiveness competitive advantage dairy industry technological competitiveness technology инновации конкурентоспособность конкурентное преимущество молокоперерабатывающая промышленность технологическая конкурентоспособность технология 330.341.1:637.1 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2015-11-19T10:49:00Z
2015-11-19T10:49:00Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бондар А. О. Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості / Бондар А. О., Жигалкевич Ж. М. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 214 Кбайт). – 2014. – Вип. 8. – Бібліогр.: 8 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/13899 |
|
Source |
Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
|
|
Language |
uk
|
|