Запис Детальніше

Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості
Techmological innovation as a factor of improving the competitivenes of ukrainian dairy enterprises
 
Creator Бондар А. О.
Жигалкевич Ж. М.
 
Subject інновації
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
технологія
молокопереробна промисловість
технологічна конкурентоспроможність
innovations
competitiveness
competitive advantage
dairy industry
technological competitiveness
technology
инновации
конкурентоспособность
конкурентное преимущество
молокоперерабатывающая промышленность
технологическая конкурентоспособность
технология
330.341.1:637.1
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2015-11-19T10:49:00Z
2015-11-19T10:49:00Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Бондар А. О. Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості / Бондар А. О., Жигалкевич Ж. М. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 214 Кбайт). – 2014. – Вип. 8. – Бібліогр.: 8 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/13899
 
Source Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
 
Language uk