Запис Детальніше

Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування
Peculiarities of positioning on fast food restaurants market
Особенности позиционирования на рынке ресторанов быстрого обслуживания
 
Creator Стадніченко, В. В.
 
Subject ресторанний бізнес
ресторани швидкого обслуговування
позиціонування
параметри позиціонування
карти сприйняття
стратегія позиціонування
тактика позиціонування
restaurants
fast food restaurants
positioning
parameters of positioning
maps of perception
positioning strategy
tactics of positioning
ресторанный бизнес
рестораны быстрого обслуживания
позиционирование
параметры позиционирования
карты восприятия
стратегия позиционирования
тактика позиционирования
659.3
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2015-12-01T13:32:53Z
2015-12-01T13:32:53Z
2015
 
Type Article
 
Format С. 379-389
 
Identifier Стадніченко В. В. Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування / Стадніченко В. В. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2015. – Вип. 12. – С. 379–389.– Бібліогр.: 7 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/14106
 
Source Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
 
Language uk