Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування
Peculiarities of positioning on fast food restaurants market Особенности позиционирования на рынке ресторанов быстрого обслуживания |
|
Creator |
Стадніченко, В. В.
|
|
Subject |
ресторанний бізнес
ресторани швидкого обслуговування позиціонування параметри позиціонування карти сприйняття стратегія позиціонування тактика позиціонування restaurants fast food restaurants positioning parameters of positioning maps of perception positioning strategy tactics of positioning ресторанный бизнес рестораны быстрого обслуживания позиционирование параметры позиционирования карты восприятия стратегия позиционирования тактика позиционирования 659.3 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2015-12-01T13:32:53Z
2015-12-01T13:32:53Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
С. 379-389
|
|
Identifier |
Стадніченко В. В. Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування / Стадніченко В. В. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2015. – Вип. 12. – С. 379–389.– Бібліогр.: 7 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/14106 |
|
Source |
Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
|
|
Language |
uk
|
|