Запис Детальніше

Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі
Effective management of resource potential in the confectionery industrial
Пути повышения эффективности управления потенциала в кондитерской отрасли
 
Creator Кобцов, Н. В.
Тюленєва, Ю. В.
 
Subject управління
ресурсний потенціал
кондитерська галузь
організаційно-економічний механізм
management
resource potential and confectionery industry
organizational and economic mechanism
управление
ресурсный потенциал
кондитерская отрасль
организационно-экономический механизм
338.439
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2015-12-11T13:49:06Z
2015-12-11T13:49:06Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Кобцов Н. В. Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі / Кобцов Н. В., Тюленєва Ю. В. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 318 Кбайт). – 2015. – Вип. 9. – Бібліогр.: 5 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/14306
 
Source Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
 
Language uk