Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі
Effective management of resource potential in the confectionery industrial Пути повышения эффективности управления потенциала в кондитерской отрасли |
|
Creator |
Кобцов, Н. В.
Тюленєва, Ю. В. |
|
Subject |
управління
ресурсний потенціал кондитерська галузь організаційно-економічний механізм management resource potential and confectionery industry organizational and economic mechanism управление ресурсный потенциал кондитерская отрасль организационно-экономический механизм 338.439 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2015-12-11T13:49:06Z
2015-12-11T13:49:06Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кобцов Н. В. Шляхи підвищення ефективності управління ресурсним потенціалом в кондитерській галузі / Кобцов Н. В., Тюленєва Ю. В. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 318 Кбайт). – 2015. – Вип. 9. – Бібліогр.: 5 назв. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/14306 |
|
Source |
Актуальні проблеми економіки та управління: збірник наукових праць молодих вчених
|
|
Language |
uk
|
|