Кластерний підхід до аналізу діяльності м’ясопереробних підприємств
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кластерний підхід до аналізу діяльності м’ясопереробних підприємств
|
|
Creator |
Стецюк, С. С.
Stetsyuk, S. |
|
Description |
The regions of Ukraine in terms of conditions and results of meat processing enterprises have been grouped. Based on the results of cluster analysis the most efficient regions in the context of the effective functioning of the meat processing industry have been identified.
Здійснено групування регіонів України залежно від умов та результатів діяльності м’ясопереробних підприємств. На основі результатів кластерного аналізу виділено найбільш ефективні регіони у контексті результативності функціонування м’ясопереробної галузі. |
|
Date |
2015-03-12T12:03:58Z
2015-03-12T12:03:58Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стецюк С. С. Кластерний підхід до аналізу діяльності м’ясопереробних підприємств / С. С. Стецюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 2. – С. 194–204.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1880 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|