Запис Детальніше

Стан природної резистентності і кровотворення та методи їх корекції у великої рогатої худоби в умовах техногенного навантаження на довкілля

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан природної резистентності і кровотворення та методи їх корекції у великої рогатої худоби в умовах техногенного навантаження на довкілля
 
Creator Лігоміна, І. П.
Фасоля, В. П.
Фурман, С. В.
Ligomina, I.
Fasolya, V.
Furman, S.
 
Description The cattle kept in the areas of low-intensity ionizing radiation displays the disruption of blood-forming function and the immune system, accompanied by the development of immunodeficiency, thus causing disease. The application of immunomodulators – a complex of immune activating factors (CIAF) and regenerating biostimulant (RBS) with a vitamin-mineralamino acid drug (Vitamin Complex + Oligo) - improves the blood formation and natural resistance of both mother and its fetus.
У великої рогатої худоби, яка знаходиться у зоні з малоінтенсивним іонізуючим випроміненням, порушується функція органів кровотворенння та імунної системи, що спричиняє у них розвиток імунодефіцитного стану і сприяє захворюваності. Застосування сухостійним коровам імуномодуляторів – комплекс активуючих факторів імунітету (КАФІ) і регенеруючий біостимулятор (РБС) та вітамінно-мінерально- амінокислотного препарату (Вітамін-комплекс+Оліго) покращує кровотворення та неспецифічну резистентність як у матері, так і новонароджених телят.
 
Date 2014-08-18T12:10:40Z
2014-08-18T12:10:40Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Лігоміна І. П. Стан природної резистентності і кровотворення та методи їх корекції у великої рогатої худоби в умовах техногенного навантаження на довкілля / І. П. Лігоміна, В. П. Фасоля, С. В. Фурман // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 93–98.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/514
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет