Запис Детальніше

Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м'яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м'яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів
 
Creator Усатенко, Н. Ф.
Змієвська, Т. М.
Крижська, Т. А.
Охріменко, Ю. І.
Usatenko, N.
Zmievska, T.
Kryzhska, T.
Ohrimenko, Y.
 
Description The correlation between surface and intramuscular properties of broiler chicken meat in the technological production process of the molded products has been determined. Experimental research results have been obtained by means of modern measuring techniques, namely universal testing machine SANS, CMT2503 and other laboratory facilities, instruction manual of which is given in the article. The obtained equations make allow it possible to adjust phases of the technological process more effectively.
Встановлено взаємозв’язок між поверхневими та внутрішньом’язовими властивостями м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів. Результати експериментальних досліджень були отримані за допомогою сучасної вимірювальної техніки, а саме – універсальної випробувальної машини SANS CMT2503 та інших лабораторних установок, описання яких наведено у роботі. Отримані рівняння дозволяють більш ефективно корегувати етапи технологічного процесу.
 
Date 2014-08-18T10:58:19Z
2014-08-18T10:58:19Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м'яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 185–192.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/502
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет