Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах
|
|
Creator |
Ковальчук, Т. І.
Барсукова, О. В. Kovalchuk, T. Barsukova, O. |
|
Description |
Some methods of determination of protein and fat contents in milk and dairy products have been suggested. The methods of determining fat and protein in milk and dairy products. The quality of milk and dairy products for consumers depends on effective control of safety parameters throughout their production chain - from farm to consumer.Special control requires raw milk as raw material for processing. Objective evaluation of raw materials, composition and quality of finished products based on the methods that cover the entire range of possible targets.
Пропонуються методи визначення вмісту жиру і білка в молоці та молочних продуктах. Якість молока та молочних продуктів для споживачів залежить від ефективності контролю показників безпеки з всім ланцюгом їх виробництва – від ферми до споживача. Особливого контролю вимагає сире молоко як сировина для переробки. Об'єктивна оцінка сировини, склад і якість готової продукції базується на методах, які охоплюють весь можливий діапазон показників. |
|
Date |
2014-08-11T12:58:53Z
2014-08-11T12:58:53Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковальчук Т. І. Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах / Т. І. Ковальчук, О. В. Барсукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 352–357.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/394 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|