Запис Детальніше

Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах
 
Creator Ковальчук, Т. І.
Барсукова, О. В.
Kovalchuk, T.
Barsukova, O.
 
Description Some methods of determination of protein and fat contents in milk and dairy products have been suggested. The methods of determining fat and protein in milk and dairy products. The quality of milk and dairy products for consumers depends on effective control of safety parameters throughout their production chain - from farm to consumer.Special control requires raw milk as raw material for processing. Objective evaluation of raw materials, composition and quality of finished products based on the methods that cover the entire range of possible targets.
Пропонуються методи визначення вмісту жиру і білка в молоці та молочних продуктах. Якість молока та молочних продуктів для споживачів залежить від ефективності контролю показників безпеки з всім ланцюгом їх виробництва – від ферми до споживача. Особливого контролю вимагає сире молоко як сировина для переробки. Об'єктивна оцінка сировини, склад і якість готової продукції базується на методах, які охоплюють весь можливий діапазон показників.
 
Date 2014-08-11T12:58:53Z
2014-08-11T12:58:53Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ковальчук Т. І. Методи визначення білка і жиру в молоці та молочних продуктах / Т. І. Ковальчук, О. В. Барсукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 352–357.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/394
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет