Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
|
|
Creator |
Прісс, О. П.
Жукова, В. Ф. Priss, O. Zhukova, V. |
|
Description |
Stored with the use of antioxidant preparations The paper presents the investigation into the dynamics of pectin substances (pectin and protopectin) of tomato fruits which are stored with the use of antioxidant preparations. It has been established that treating fruits with antioxidant preparations along with artificial cooling makes it possible to decelerate the process of carbonate destruction which in its turn contributes to the maximum safety of tomato quality, as well as to the increase of storage terms. Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання. |
|
Date |
2014-06-19T09:47:55Z
2014-06-19T09:47:55Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прісс О. П. Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів / О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 54–59.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/54 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|