Запис Детальніше

Якість продукції бджільництва: світовий досвід та вітчизняна практика

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість продукції бджільництва: світовий досвід та вітчизняна практика
 
Creator Пислар, Г. В.
 
Description Досліджено теоретико-методичні і практичні аспекти впровадження системи менеджменту якості продукції бджільництва на підприємствах галузі в умовах глобалізації економіки та зростаючого рівня конкуренції на агропродовольчих ринках. Здійснено порівняльний аналіз світових та національних вимог з безпечності та якості продукції бджільництва. Обґрунтовано важливість використання вітчизняних імуноферментних тест систем, що сприятиме, по-перше, зниженню собівартості здійснення вхідного контролю якості суб'єктами господарювання, по-друге, підвищенню конкурентоспроможності продукції бджільництва на європейському ринку.
 
Date 2014-06-19T11:36:40Z
2014-06-19T11:36:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Пислар Г. В. Якість продукції бджільництва: світовий досвід та вітчизняна практика / Г. В. Пислар // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 296–307.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/169
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет