Запис Детальніше

Вплив генотипових і паратипових факторів на продуктивні і технологічні ознаки корів української чорно-рябої породи в умовах безприв’язного утримання

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив генотипових і паратипових факторів на продуктивні і технологічні ознаки корів української чорно-рябої породи в умовах безприв’язного утримання
 
Creator Іванов, І. А.
Іванов, О. І.
Ivanov, I.
Ivanov, O.
 
Description In dairy cattle breeding selection work in the herd depends on genetic and paratypical factors, definite trait selection, interaction between production and technological traits as well as keeping to the standards of intensive animal growing.
В молочному скотарстві проведення селекційної роботи в стаді залежить від генотипової та паратипової складових, від селекції за певними показниками, взаємозв’язків між продуктивними і технологічними ознаками, а також від дотримання стандартів інтенсивності вирощування тварин.
 
Date 2014-08-20T12:48:48Z
2014-08-20T12:48:48Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Іванов І. А. Вплив генотипових і паратипових факторів на продуктивні і технологічні ознаки корів української чорно-рябої породи в умовах безприв’язного утримання / І. А. Іванов, О. І. Іванов // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 235–245.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/552
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет