Запис Детальніше

Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах
 
Creator Сичов, М. Ю.
Sychov, M.
 
Description Duckling-broilers slaughtering qualities, slaughter weight and meat quality indexes depending on raw fat amounts in full diet mixed fodder have been studied. It has been established that raw fat balancing in duckling-broilers ration at 7 % level during 1–42 days of raising period increases their before-slaughter body weight, uneviscerated, half-eviscerated and eviscerated carcasses as well as improves meat quality indices.
Вивчено забійні якості, вихід продуктів забою, індекси м’ясних якостей каченят-бройлерів залежно від рівнів сирого жиру в повнораціонних комбікормах. Встановлено, що балансування раціонів каченят-бройлерів за сирим жиром у період вирощування 1–42 доби нарівні 7 % викликає підвищення їх передзабійної маси, маси непатраної, напівпатраної,патраної тушок та поліпшує індекси м’ясних якостей.
 
Date 2014-08-20T11:53:29Z
2014-08-20T11:53:29Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Сичов М. Ю. Забійні якості каченят-бройлерів за різних рівнів сирого жиру в комбікормах / М. Ю. Сичов // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 264–268.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/548
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет