Запис Детальніше

Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області
 
Creator Косовець, Г. М.
Kosovets, G.
 
Description The organizational and economic bases of creation of the raw material areas for vegetables processing enterprises in Kyiv region have been substantiated. The economic effect of the the proposed system of bases for the development of vegetables production in the region has been calculated.
Обґрунтовано організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області. Розраховано економічний ефект від впровадження запропонованої системи заходів щодо розвитку овочівництва в регіоні.
 
Date 2014-06-19T12:15:45Z
2014-06-19T12:15:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Косовець Г. М. Організаційно-економічні засади створення сировинних зон для овочепереробних підприємств Київської області / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 2. – С. 463–474.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/202
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет