М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів
|
|
Creator |
Костанецька, Ю. В.
Kostanezka, Y. |
|
Description |
In scientifically – economic experience it is set that the extruded grain of diaper at including of him to the rations of bull-calves for indemnification of deficit of protein after the productive action prevails a sunflower mill cake (on 6,8 %), not little negative influence on for slaughter qualities of zoons and instrumental in the decline of specific activity of 137Сs in a beef on 14,1 %.
У науково-господарському досліді встановлено, що екструдоване зерно пелюшки при включенні його до раціонів бугайців для компенсації дефіциту протеїну за своєю продуктивною дією переважає соняшникову макуху (на 6,8 %), не мало негативного впливу на забійні якості тварин і сприяло зниженню питомої активності 137Сs в яловичині на 14,1 %. |
|
Date |
2014-08-05T06:53:21Z
2014-08-05T06:53:21Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Костанецька Ю. В. М'ясні якості бугайців та концентрація 137Cs в яловичині при використанні в раціоні різних високобілкових кормів / Ю. В. Костанецька // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 1, т. 1. – С. 376–381.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/310 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|