Запис Детальніше

Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ
 
Creator Соколова, В. М.
Sokolova, V.
 
Description Prevailing of protopectin is marked at apricot fruits storage. It is set that substantial influence on the pectin and protopectin maintenance change of apricots has treatment antioxidant composition AKM, which in 1,2-2,3 time brakes the hydrolysis of pectin matters and instrumental in safety of structure and consistency of fruits.
Зазначено домінування протопектину впродовж зберігання плодів абрикоса. Встановлено, що суттєво впливає на зміни вмісту пектину та протопектину абрикосів обробка антиоксидантною композицією (АКМ), яка в 1,2–2,3 раза гальмує гідроліз пектинових речовин та сприяє збереженості структури та консистенції плодів.
 
Date 2014-08-08T07:57:38Z
2014-08-08T07:57:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Соколова В. М. Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ / В. М. Соколова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 97–102.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/361
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет