Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ
|
|
Creator |
Соколова, В. М.
Sokolova, V. |
|
Description |
Prevailing of protopectin is marked at apricot fruits storage. It is set that substantial influence on the pectin and protopectin maintenance change of apricots has treatment antioxidant composition AKM, which in 1,2-2,3 time brakes the hydrolysis of pectin matters and instrumental in safety of structure and consistency of fruits.
Зазначено домінування протопектину впродовж зберігання плодів абрикоса. Встановлено, що суттєво впливає на зміни вмісту пектину та протопектину абрикосів обробка антиоксидантною композицією (АКМ), яка в 1,2–2,3 раза гальмує гідроліз пектинових речовин та сприяє збереженості структури та консистенції плодів. |
|
Date |
2014-08-08T07:57:38Z
2014-08-08T07:57:38Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Соколова В. М. Динаміка вмісту пектинових речовин у плодах абрикоса при зберіганні за дії антиоксидантної композиції АКМ / В. М. Соколова // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 97–102.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/361 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|