Запис Детальніше

Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми
 
Creator Шевчук, В. Ф.
Бурлака, В. А.
Кривий, М. М.
Мамченко, В. Ю.
Shevchuk, V.
Burlaka, V.
Kryvy, M.
Mamchenko, V.
 
Description The paper covers the problems of raising edible snails of Helix family under the conditions of large-scale farins with the use of concentrates and new latest techniques, as well as the problems related to their effects on the produce safety and sanitary and hygienic indices of meat.
У статті розкриваються питання вирощування слимака виноградного роду Helix в умовах промислової ферми з використанням концентрованих кормів та останніх новітніх прийомів технології, їх вплив на безпеку продуктів та санітарно-гігієнічні показники м’яса.
 
Date 2014-08-07T11:28:40Z
2014-08-07T11:28:40Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми / В. Ф. Шевчук, В. А. Бурлака, М. М. Кривий, В. Ю. Мамченко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 158–163.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/351
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет