Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми
|
|
Creator |
Шевчук, В. Ф.
Бурлака, В. А. Кривий, М. М. Мамченко, В. Ю. Shevchuk, V. Burlaka, V. Kryvy, M. Mamchenko, V. |
|
Description |
The paper covers the problems of raising edible snails of Helix family under the conditions of large-scale farins with the use of concentrates and new latest techniques, as well as the problems related to their effects on the produce safety and sanitary and hygienic indices of meat.
У статті розкриваються питання вирощування слимака виноградного роду Helix в умовах промислової ферми з використанням концентрованих кормів та останніх новітніх прийомів технології, їх вплив на безпеку продуктів та санітарно-гігієнічні показники м’яса. |
|
Date |
2014-08-07T11:28:40Z
2014-08-07T11:28:40Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Безпека та санітарна якість м’яса слимаків при їх утриманні в умовах промислової ферми / В. Ф. Шевчук, В. А. Бурлака, М. М. Кривий, В. Ю. Мамченко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 158–163.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/351 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|