Запис Детальніше

Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання
 
Creator Гапріндашвілі, Н. А.
Gaprindashvili, N.
 
Description The effect of after crop treatment with preparations of natural origin on the sugars and acids changes in pears foetus while storing them was being investigated. It has been substantiated that pears foetus treatment with antioxidantic preparations before putting them for conservation lowers the speed of oxidation – regenerational processed and thus promotes the most effective reduction of sugars spending during a long-term period of storing. The inner reserve of energetic substracts while using antioxidants can be kept longer.
Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше.
 
Date 2014-08-01T11:41:40Z
2014-08-01T11:41:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гапріндашвілі Н. А. Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 91–95.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/288
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет