Запис Детальніше

Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса
 
Creator Бурлака, В. А.
Сукненко, Т. М.
Чудак, Р. А.
Burlaka, V.
Suknenko, T.
Chudak, R.
 
Description The paper generalizes tlu research and economic experience with broiler chickens fed with chelate and mineral complexes and their effect on the slaughter qualities and on the increase of slaughter per carcass by 40-136 and 150 grams.
У статті розкриваються питання впливу хелатних комплексів при виробництві бройлерного м’яса. В результаті проведеного науково-господарського досліду було встановлено, що при згодовуванні хелатно-мінеральних комплексів курчата-бройлери дослідних груп мали кращі забійні якості та збільшення забійного виходу кожної тушки на 40–136 та 150 грамів.
 
Date 2014-08-07T11:21:46Z
2014-08-07T11:21:46Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Бурлака В. А. Синтетичні комплексони при виробництві бройлерного м’яса / В. А. Бурлака, Т. М. Сукненко, Р. А. Чудак // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 163–168.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/350
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет