Запис Детальніше

Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі
 
Creator Пасічник, І. О.
Pasechnik, I.
 
Description The Explored process of the influence amount and quality cheese hop on output bitter material in хмелевом decoction, on length 60 - a minute extraction. The Considered dependency of the formation bitter material hop decoction from the contents in him alpha-acids, and amount of the hop taken for his(its) fabrications. It Is Installed and calculated average factor of the output bitter material in hop decoction, for use in bread and muffin production, which will allow to increase the assortment an product and enrich their biologically active join.
Досліджено процес впливу кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин у хмельовому відварі, протягом 60-хвилинної екстракції. Розглянуто залежність накопичення гірких речовин хмельового відвару від вмісту в ньому альфа-кислот та кількості хмелю взятого для його приготування. Встановлено та розраховано середній показник виходу гірких речовин у хмельовому відварі для використання в хлібопекарському виробництві, що дозволить розширити асортимент хлібобулочних виробів та збагатити їх біологічно активними сполуками.
 
Date 2014-08-06T10:59:56Z
2014-08-06T10:59:56Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Пасічник І. О. Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі / І. О. Пасічник // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 2, т. 1. – С. 249–254.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/336
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет