Запис Детальніше

Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР
 
Creator Фотіна, Т. І.
Коваленко, І. В.
Fotina, T.
Kovalenko, I.
 
Description At the present time there is diversification of food products range, new technologies in a production and storage of food products are perfecting or entering, character of feed is changing, the most part of the food products is changing and deteriorating. This phenomenon put before vetsan examination very responsible and difficult tasks and in order to fulfill their it is necessary to comply with the severe quality control and safety of food production in the process of their transporting and storage. You must choose system HAССP – for the managing about the food safety within the framework of general control systems.
В даний час розширюється асортимент харчових продуктів, удосконалюються або вводяться нові технології у виробництво і зберігання харчових продуктів, змінюється тип харчування, значна частина харчових продуктів змінюється і псується. Це явище поставило перед ветсанекспертизою дуже відповідальні та складні завдання, які вимагають суворого дотримання контролю якості й безпеки продуктів харчування в процесі їх виробництва, транспортування і зберігання. Систему НАССР – необхідно вибирати з метою управління безпекою харчових продуктів в рамках загальних систем управління.
 
Date 2014-08-01T10:40:20Z
2014-08-01T10:40:20Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Фотіна Т. І. Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР / Т. І. Фотіна, І. В. Коваленко // Вісник ЖНАЕУ. – 2012. – № 2, т. 1. – С. 162–172.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/282
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет