Запис Детальніше

Кінологія: утримання та годівля собак

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кінологія: утримання та годівля собак
 
Creator Бурлака, В. А.
Павлюк, Н. В.
Степаненко, В. М.
Шевчук, В. Ф.
Будько, І. Р.
Давидов, Є. А.
Шубенко, О. І.
Burlaka, V.
Pavlyuk, N.
Stepanenko, V.
Shevchuk, V.
Bud'ko, I.
Davydov, Ye.
Shubenko, O.
 
Subject годівля собак
годівля цуценят
 
Description Навчальний посібник «Кінологія: утримання, годівля, дресура собак» підготовлений і виконаний згідно вимог державної типової програми навчальної дисципліни для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації зі спеціальності 7.130201 «Зооінженерія» (спеціалізація «Кінологія») затвердженою навчально-методичною комісією науково-педагогічних працівників аграрних вищих навчальних закладів з напрямку «Зооінженерія» (протокол № 15 від 20 травня 2002 р.).
Автори сподіваються, що даний навчальний посібник допоможе студентам та кінологам-початківцям вивчити: основні породи собак; особливості їх утримання і догляду; санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень, обладнання та устаткування; характеристику основних кормів тваринного та рослинного походження, мінеральних і вітамінних добавок тощо, а також технології їх приготування та згодовування собакам; типи раціонів та особливості годівлі собак у залежності від віку, фізіологічного стану, способів утримання, породи та навантаження; особливості спеціальних раціонів та різноманітних дієт для хворих собак; знати основні інфекційні та неінфекційні хвороби тварин; порядок зберігання кормів та режими годівлі собак у залежності від віку та породи.
 
Date 2014-11-24T08:27:32Z
2014-11-24T08:27:32Z
2004
 
Type Book
 
Identifier Кінологія: утримання та годівля собак : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Н. В. Павлюк, В. М. Степаненко [та ін.] ; під заг. ред. В. А. Бурлаки. – Житомир : Волинь, 2004. – 412 с. : іл.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/615
 
Language uk
 
Publisher Волинь