Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки
|
|
Creator |
Холодова, О. Ю.
|
|
Subject |
продовольча безпека
якість здорове харчування органічне виробництво |
|
Date |
2015-02-10T10:08:52Z
2015-02-10T10:08:52Z 2013 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Холодова О. Ю. Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки / О. Ю. Холодова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 267–272.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/938 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Полісся
|
|