Запис Детальніше

Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки
 
Creator Холодова, О. Ю.
 
Subject продовольча безпека
якість
здорове харчування
органічне виробництво
 
Date 2015-02-10T10:08:52Z
2015-02-10T10:08:52Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Холодова О. Ю. Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпеки / О. Ю. Холодова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 267–272.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/938
 
Language uk
 
Publisher Полісся