Запис Детальніше

Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області
 
Creator Вербельчук, С. П.
Жуковська, Т. І.
 
Subject м'ясопереробна промисловість
ковбасні вироби
варені ковбасні вироби
варені ковбаси
якість ковбасних виробів
 
Date 2015-02-09T14:34:36Z
2015-02-09T14:34:36Z
2014
 
Type Other
 
Identifier Вербельчук С. П. Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області / С. П. Вербельчук, Т. І. Жуковська // Наукові читання – 2014 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – Т. 1. – С. 24–27.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/898
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет