Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області
|
|
Creator |
Вербельчук, С. П.
Жуковська, Т. І. |
|
Subject |
м'ясопереробна промисловість
ковбасні вироби варені ковбасні вироби варені ковбаси якість ковбасних виробів |
|
Date |
2015-02-09T14:34:36Z
2015-02-09T14:34:36Z 2014 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Вербельчук С. П. Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської області / С. П. Вербельчук, Т. І. Жуковська // Наукові читання – 2014 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – Т. 1. – С. 24–27.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/898 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|