Запис Детальніше

Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування м’ясної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування м’ясної продукції
 
Creator Шукалович, В. Ф.
 
Subject переробні обслуговуючі кооперативи
етапи переробного кооперативу
 
Description На основі систематизації технологічного процесу переробки м’ясної продукції, вивчення ринку засобів виробництва для його здійснення сформовано схему потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів. Ідентифіковано основні ризики та можливості формування вартості продукції на кожному з визначених етапів розвитку.
 
Date 2015-02-11T12:16:28Z
2015-02-11T12:16:28Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Шукалович В. Ф. Визначення потенційних напрямів розвитку переробних обслуговуючих кооперативів в ланцюгу формування продукції / В. Ф. Шукалович // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 106–109.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1013
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет