Запис Детальніше

Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
 
Creator Сеперович, Н. В.
 
Subject продовольча безпека
енергетична цінність раціону
купівельна спроможність
органічна продукція
споживчий ринок
сертифікація виробництва
інституційна інфраструктура
 
Date 2015-02-16T08:33:14Z
2015-02-16T08:33:14Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Сеперович Н. В. Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України / Н. В. Сеперович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 58–64.
978-966-655-728-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1158
 
Language uk
 
Publisher Полісся