Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
|
|
Creator |
Сеперович, Н. В.
|
|
Subject |
продовольча безпека
енергетична цінність раціону купівельна спроможність органічна продукція споживчий ринок сертифікація виробництва інституційна інфраструктура |
|
Date |
2015-02-16T08:33:14Z
2015-02-16T08:33:14Z 2014 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Сеперович Н. В. Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України / Н. В. Сеперович // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 58–64.
978-966-655-728-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1158 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Полісся
|
|