Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху
|
|
Creator |
Дацко, О. Б.
|
|
Subject |
галузі АПК
м’ясна галузь споживча кооперація |
|
Description |
Ресурсний потенціал підприємств м’ясопродуктового підкомплексу має важливе значення для національної економіки країни, забезпечуючи її продовольчу безпеку. Це одна з найважливіших продуктових вертикалей (виробництва і переробки) продукції варинництва. Від рівня розвитку м’ясопродуктового підкомплексу залежить фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств, котрі вирощують худобу і птицю, м’ясопереробних підприємств, розвиток кооперації, а отже, надійне забезпечення населення країни м’ясом і м’ясопродуктами.
|
|
Date |
2015-02-17T12:21:38Z
2015-02-17T12:21:38Z 2014 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Дацко О. Б. Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху / О. Б. Дацко // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 146–151.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1329 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|