Запис Детальніше

Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху
 
Creator Дацко, О. Б.
 
Subject галузі АПК
м’ясна галузь
споживча кооперація
 
Description Ресурсний потенціал підприємств м’ясопродуктового підкомплексу має важливе значення для національної економіки країни, забезпечуючи її продовольчу безпеку. Це одна з найважливіших продуктових вертикалей (виробництва і переробки) продукції варинництва. Від рівня розвитку м’ясопродуктового підкомплексу залежить фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств, котрі вирощують худобу і птицю, м’ясопереробних підприємств, розвиток кооперації, а отже, надійне забезпечення населення країни м’ясом і м’ясопродуктами.
 
Date 2015-02-17T12:21:38Z
2015-02-17T12:21:38Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Дацко О. Б. Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху / О. Б. Дацко // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 146–151.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1329
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет