Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
|
|
Creator |
Самойлик, Ю. В.
|
|
Subject |
якість продукції
безпечність продукції |
|
Date |
2015-02-18T07:06:36Z
2015-02-18T07:06:36Z 2013 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Самойлик Ю. В. Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 190–193.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Полісся
|
|