Запис Детальніше

Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні
 
Creator Самойлик, Ю. В.
 
Subject якість продукції
безпечність продукції
 
Date 2015-02-18T07:06:36Z
2015-02-18T07:06:36Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Самойлик Ю. В. Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 190–193.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361
 
Language uk
 
Publisher Полісся