Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины
|
|
Creator |
Бальников, А. А.
|
|
Subject |
інноваційні процеси
продуктивний потенціал тварин інтенсивна селекція суперм'ясні породи економічний ефект вихід м'яса |
|
Date |
2015-02-23T09:09:38Z
2015-02-23T09:09:38Z 2014 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Бальников А. А. Использование хряков мясных пород – важный резерв увеличения производства постной свинины / А. А. Бальников // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 157–162.
978-966-655-728-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1424 |
|
Language |
ru
|
|
Publisher |
Полісся
|
|