Запис Детальніше

Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах
 
Creator Славов, В. П.
Вербельчук, С. П.
Вербельчук, Т. В.
 
Subject рибництво
агропромисловий комплекс
продукти харчування
продукти рибництва
 
Date 2015-02-26T12:20:00Z
2015-02-26T12:20:00Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Славов В. П. Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах / В. П. Славов, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 41–44.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1530
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет