Запис Детальніше

Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative»
 
Creator Пантелеймоненко, А. О.
 
Subject сервісні кооперативи
кооперативні відносини
 
Description Відображено особливості організації і діяльності «Оklahoma food cooperative» (США, штат Оклохома). Обґрунтовано можливість успішного забезпечення економічних інтересів товаровиробників і споживачів у межах споживчого кооперативу. Акцентовано на важливості урахування досвіду названого кооперативу в українській кооперативній практиці.
 
Date 2015-03-02T12:20:48Z
2015-03-02T12:20:48Z
2012
 
Type Conference materials
 
Identifier Пантелеймоненко А. О. Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative» / А. О. Пантелеймоненко // Кооперативний маркетинг в агробізнесі: проблеми і перспективи розвитку в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. Міжнар. року кооперативів, 5–7 квіт. 2012 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – С. 369–373.
978-966-8706-61-5
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1588
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет