Удосконалення системи управління якістю продукції молокопереробних підприємств як фактор підвищення їх конкурентоспроможності в умовах членства України у СОТ
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення системи управління якістю продукції молокопереробних підприємств як фактор підвищення їх конкурентоспроможності в умовах членства України у СОТ
|
|
| Creator |
Чугаєвська, С. В.
|
|
| Subject |
молокопереробні підприємства
європейські норми інноваційні технології молокопродукція |
|
| Date |
2015-03-03T09:51:22Z
2015-03-03T09:51:22Z 2013 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
Чугаєвська С. В. Удосконалення системи управління якістю продукції молокопереробних підприємств як фактор підвищення їх конкурентоспроможності в умовах членства України у СОТ / С. В. Чугаєвська // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 175–180.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1630 |
|
| Language |
uk
|
|
| Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|