Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
|
|
Creator |
Теленчук, В. С.
|
|
Subject |
потенційні ефекти
суб’єкт господарювання ефективність виробників продукти харчування |
|
Date |
2015-03-05T13:29:45Z
2015-03-05T13:29:45Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Теленчук В. С. Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 295–299.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1767 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|