Запис Детальніше

Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
 
Creator Теленчук, В. С.
 
Subject потенційні ефекти
суб’єкт господарювання
ефективність виробників
продукти харчування
 
Date 2015-03-05T13:29:45Z
2015-03-05T13:29:45Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Теленчук В. С. Оцінка ефективності впровадження організаційних інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 295–299.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1767
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет