Запис Детальніше

Розвиток кооперації на ринку м’яса та м’яспродукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток кооперації на ринку м’яса та м’яспродукції
 
Creator Самойлик, Ю. В.
 
Subject кооперація
ринок
маркетинг
 
Description Розроблено стратегічну модель розвитку кооперації на ринку м’яса і м’ясопродукції. Виявлено передумови, переваги і недоліки цього процесу. Визначено прогнозовані наслідки створення кооперативів у м’ясній галузі.
 
Date 2015-03-19T07:19:15Z
2015-03-19T07:19:15Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Самойлик Ю. В. Розвиток кооперації на ринку м’яса та м’яспродукції / Ю. В. Самойлик // Кооперативні читання: 2013 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 4–6 квіт. 2013 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – С. 197–202.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1956
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет