Запис Детальніше

Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
 
Creator Теленчук, В. С.
 
Subject інновації
м’ясопереробні підприємства
м’ясопереробна галузь
інвестиції
виробництво м’яса
конкурентоспроможність продукції
 
Description Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств Житомирської області. Проведені дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств.
 
Date 2015-03-18T13:06:44Z
2015-03-18T13:06:44Z
2010
 
Type Conference materials
 
Identifier Теленчук В. С. Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі / В. С. Теленчук // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 151–155.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1933
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет ім. І. Франка