Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини
|
|
Creator |
Іванова, Г. С.
|
|
Subject |
корми
свинарство виробництво свинини кормова база годівля |
|
Description |
Визначено вплив ефективності використання кормової бази на формування конкурентоспроможності свинини та наведено основні вимоги щодо її оптимальної організації.
|
|
Date |
2015-03-18T12:49:22Z
2015-03-18T12:49:22Z 2010 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Іванова Г. С. Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини / Г. С. Іванова // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 171–172.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1921 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський державний університет ім. І. Франка
|
|