Запис Детальніше

Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини
 
Creator Іванова, Г. С.
 
Subject корми
свинарство
виробництво свинини
кормова база
годівля
 
Description Визначено вплив ефективності використання кормової бази на формування конкурентоспроможності свинини та наведено основні вимоги щодо її оптимальної організації.
 
Date 2015-03-18T12:49:22Z
2015-03-18T12:49:22Z
2010
 
Type Conference materials
 
Identifier Іванова Г. С. Ефективність використання кормової бази як один із факторів підвищення конкурентоспроможності свинини / Г. С. Іванова // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 171–172.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1921
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет ім. І. Франка