Запис Детальніше

Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області
 
Creator Куровська, Н. О.
Палига, В. Д.
Kurovska, N.
 
Subject хмелярство
хмелепродукція
хмелесировина
пивоварна промисловость
конкурентоспроможність продукції хмелярства
 
Description Розглянуто умови забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю. Визначено основні фактори, які формують
якісні властивості хмелю. Обґрунтовано основні шляхи забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності вітчизняної хмелепродукції.
 
Date 2015-04-14T12:26:26Z
2015-04-14T12:26:26Z
2010
 
Type Conference materials
 
Identifier Куровська Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області / Н. О. Куровська, В. Д. Палига // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 235–238.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2208
 
Language uk
 
Publisher Житомирський державний університет ім. І. Франка