Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
|
|
Creator |
Котелевич, В. А.
Cothelevych, V. Бурківська, Д. А. Burkivska, D. |
|
Subject |
якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей органолептичні і біохімічні показники м’язова тканина мікроорганізми |
|
Description |
In the article the resulted results of com-parative analysis of quality and safety of pro-ducts of backwall of chicken, grown in a pri-vate sector and on a complex. The organo leptical, biochemical, bacterio- logic examinations of chicken are conducted. It is set as a result of our researches, that chickens from private a sector considerably exceeds quality of the «Gavrilovski kurchata». Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному секторі та на комплексі. М’ясо птиці досліджено органолептично, біохімічно й бактеріологічно. За результатами досліджень встановлено, що м’ясо курей з приватного сектору значно перевищує за якістю м’ясо ТМ «Гаврилівські курчата». |
|
Date |
2015-04-21T06:32:37Z
2015-04-21T06:32:37Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2013. – № 4 (206). − С. 33−34.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2228 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Ветінформ
|
|