Запис Детальніше

Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
 
Creator Котелевич, В. А.
Cothelevych, V.
Бурківська, Д. А.
Burkivska, D.
 
Subject якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей
органолептичні і біохімічні показники
м’язова тканина
мікроорганізми
 
Description In the article the resulted results of com-parative analysis of quality and safety of pro-ducts of backwall of chicken, grown in a pri-vate sector and on a complex. The organo leptical, biochemical, bacterio-
logic examinations of chicken are conducted. It is set as a result of our researches, that chickens from private a sector
considerably exceeds quality of the «Gavrilovski kurchata».
Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному секторі та на комплексі. М’ясо птиці досліджено органолептично, біохімічно й бактеріологічно. За результатами досліджень встановлено, що м’ясо курей з приватного сектору значно перевищує за якістю м’ясо ТМ «Гаврилівські курчата».
 
Date 2015-04-21T06:32:37Z
2015-04-21T06:32:37Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2013. – № 4 (206). − С. 33−34.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2228
 
Language uk
 
Publisher Ветінформ