Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
|
|
Creator |
Котелевич, В. А.
Cothelevych, V. Бурківська, Д. А. Burkivska, D. |
|
Subject |
якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей органолептичні і біохімічні показники м’язова тканина мікроорганізми |
|
Description |
The results of comparative analysis of the quality and safety of products of slaughter poultry reared in the private sector and complex «Agro-mars». According to research chicken from the private sector far exceeds the quality and safety of poultry complex «Agromars».
Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів за-бою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс». За результатами досліджень м’ясо курей з приватного сектору значно переви-щує за якістю та безпекою м’ясо птиці з комплексу «Агромарс». |
|
Date |
2015-04-21T06:43:53Z
2015-04-21T06:43:53Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2014. – № 2 (216). − С. 26−28.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2230 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Ветінформ
|
|