Запис Детальніше

Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»
 
Creator Котелевич, В. А.
Cothelevych, V.
Бурківська, Д. А.
Burkivska, D.
 
Subject якість та безпека продуктів забою
м’ясо курей
органолептичні і біохімічні показники
м’язова тканина
мікроорганізми
 
Description The results of comparative analysis of the quality and safety of products of slaughter poultry reared in the private sector and complex «Agro-mars». According to research chicken from the private sector far exceeds the quality and safety of poultry complex «Agromars».
Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів за-бою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс». За результатами досліджень м’ясо курей з приватного сектору значно переви-щує за якістю та безпекою м’ясо птиці з комплексу «Агромарс».
 
Date 2015-04-21T06:43:53Z
2015-04-21T06:43:53Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2014. – № 2 (216). − С. 26−28.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2230
 
Language uk
 
Publisher Ветінформ