Запис Детальніше

Синергетика: методологія ефектів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Синергетика: методологія ефектів
 
Creator Януль, І. Є.
Мороз, Ю. Ю.
Іванюк, О. В.
Горобчук, Т. Т.
Литвинчук, І. Л.
Камінська, В. В.
Кучерук, І. В.
Богоявленська, Ю. В.
Віленчук, О. М.
Якобчук, В. П.
Смаглій, В. О.
Самусь, Л. В.
 
Subject глобалізація економіки
синергетика
соціально-економічні системи
ефекти синергії
інтеграційні процеси
синергетико-праксеологічні основи
системний підхід
система
 
Description У період глобалізації економіки вчені переконливо стверджують, що системний підхід до пізнання картини світу є універсальним та увінчується він синергетикою - наукою про взаємодію і наведення систем на самоорганізацію.
У монографії висвітлені напрацювання авторів у галузі синергетики як методологічної основи коригування розвитку соціально-економічних систем, дослідження ефектів синергії на мікро- та макрорівнях, методологічні засади та практичні інструментарії синергетичної оцінки економічного потенціалу підприємства, методології ефективності інтеграційних процесів у світовій економіці, синергетико-праксеологічні основи дослідження економічних і соціальних явищ, методика соціологічних досліджень (опитувань) в економіці, синергійна технологія реклами, методологія управління еколого-економічною ефективністю підприємства.
Матеріали монографії пропонуються, в першу чергу, магістрам, які є основною вищою освітянською ланкою, і всім тим, хто прагне крокувати в ногу з цивілізованою сучасністю на шляху піднесення України на світовий рівень.
 
Date 2015-09-18T10:14:44Z
2015-09-18T10:14:44Z
2012
 
Type Monograph
 
Identifier Синергетика: методологія ефектів : монографія / І. Є. Януль, Ю. Ю. Мороз, О. В. Іванюк [та ін.] ; наук. ред. Є. І. Ходаківський, Т. О. Зінчук, І. Г. Грабар. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – 624 с.
978-966-8706-59-2
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2856
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет